Over ons

 

Welkom op de site van Halal Audit Company!

 

Wij zijn een nationaal en internationaal inspectiebureau op het gebied van voedselveiligheid, dat audits en certificeringen uitvoert. Dat kan een halalaudit (Halalkeuring) of Halalcertificering zijn, maar ook een certificering op een ander kwaliteitssystemen. Wij kunnen u helpen met het verkrijgen van een Halalkeurmerk, we geven Halaltrainingen en doen onderzoek naar Halal voedsel. We werken voor de gehele voedingsindustrie, van voedselproducenten tot horeca en van distributeurs tot toeleveranciers.

 

Onze activiteiten zijn erop gericht u te ondersteunen en te begeleiden bij het opzetten, invoeren en onderhouden van een Halalmanagementsysteem. Wij toetsen alle bedrijfsprocessen op de eisen aan Halal voedsel en op de nationaal en internationaal erkende richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid.

 

Door ons zeer uitgebreide netwerk kunnen wij onze expertise en ervaring in dit groeiende segment met u delen en er samen met u voor zorgen dat Halal voedsel een meerwaarde voor uw bedrijf oplevert.

  • Auditing & Certificering

    Auditing & Certificeringen bieden wij in verschillende vormen aan. U heeft als klant de keus tussen een Pre-audit, Certificeringsaudit, Halal-batchcertificering, Halal-systeemcertificering en een volledige Halal-certficering waarbij gekozen kan worden tussen een product of een algehele bedrijfscertificering. Afhankelijk van de situatie binnen u bedrijf kunnen wij u hierin begeleiden en service op maat bieden.

  • Training & Workshop

    Een belangrijk onderdeel van de Halal-certificering is dat uw medewerkers goed op de hoogte moeten zijn van de Halal- en voedselveiligheidseisen en dit ook in de praktijk kunnen toepassen. Zonder kennis over de eisen van Halal en voedselveiligheid is het niet mogelijk Halal te waarborgen. Uw personeel is uiteindelijk de waarborging van Halal!

  • Onderzoek & Consultancy

    De afgelopen jaren hebben wij verschillende onderzoeken gedaan op het gebied van Halal-voeding en de multiculturele markt in samenwerking met onze partners. Wij kunnen ook haalbaarheids-, keten en grondstofonderzoeken voor u uit handen nemen. Verder helpen wij u graag om succesvol te zijn op de Halal-markt.