Wat is Halal certificering?

Halal certificering is tegenwoordig heel gebruikelijk. De afgelopen jaren is de vraag naar Halal certificeringen sterk toegenomen. Halal Audit Company beperkt zich met een Halal certificeringen niet enkel tot de voedingsindustrie, maar tot een breed scala van sectoren.

“Meerwaarde voor uw bedrijf”

Zowel nationaal als internationaal behalen bedrijven in diverse sectoren een Halal certificaat. Met een Halal certificering wordt Halal geïmplementeerd in u huidige kwaliteitsmanagementsysteem. U afnemer wil immers de garantie dat het product of dienst aan de Halal certificatie normering voldoet.

“Halal certificering heeft als basis de voedselveiligheid normering en bevat aanvullende eisen en maatregelen”

In het huidige moderne productiesysteem is het voor de Halal consumenten onmogelijk om de Halal waardigheid te beoordelen van een proces, product of dienst, zonder deskundige ondersteuning. Om de juiste beslissing te nemen, zijn analyse en evaluatie van deskundigen nodig. Halal Audit Company heeft deze expertise in huis!

Voordelen

Als organisatie heeft u veel voordelen met een certificering. Zo krijgt u inzicht in de bedrijfsprocessen om deze te optimaliseren, klanten zijn tevreden, zorgt voor een positief imago, medewerkers zijn betrokken, fouten worden tijdig gesignaleerd en geïdentificeerd, zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

“Heeft uw bedrijf al een kwaliteitssysteem? Is hier al een beschrijving van de intern gehanteerde taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden, procedures, werkinstructies en registraties? Gefeliciteerd dan heeft u al de eerste stap naar een Halal certificaat gemaakt!”

Wij nemen de verantwoordelijkheid en zorgen dat u productieproces, product of grondstoffen Halal waardig zijn. Wij zorgdragen ook dat u Halal-managementsysteem aan de Halal-normen voldoen. Dit omvat het controleren, bewaken, superviseren, inspecteren en auditeren van de Halal managementstructuren van de gehele “Halal-keten”

“Halal certificering biedt een enorm marktpotentieel met de snelst groeiende doelgroep”

Vereisten

Indien u al gecertificeerd bent conform een kwaliteitsstandaard dan heeft u al de eerste stap naar een Halal certificaat gemaakt! Wij nemen de verantwoordelijkheid en zorgen dat u productieproces, product of grondstoffen Halal waardig zijn. Wij zorgdragen ook dat u Halal-managementsysteem aan de Halal-normen voldoen. Dit omvat het controleren, bewaken, superviseren, inspecteren en auditeren van de Halal managementstructuren van de gehele “Halal-keten”

Zodra aan alle Halal vereisten is voldaan en de Halal-controles aanwezig zijn, wordt een Halal-certificaat afgegeven. Dit certificaat valideert dat alle goedgekeurde producten, grondstoffen, procedures en diensten voldoen aan de wettelijke vereisten en criteria voor Halal. Klik voor meer informatie over ons Halal certificeringstraject.

“Totale Halal certificeringen op basis van de Grond tot Mond benadering”

Wat kost een certificering?

De kosten voor een Halal certificaat zijn afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Denk hierbij aan de bedrijfsomvang en complexiteit van werkprocessen binnen uw organisatie en de gekozen Halal certificering vorm. Tijdens een gratis consult kunnen wij de mogelijkheden en kosten bespreken voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een gratis consult.

Verschillende vormen van Halal Certificering

Halal Audit Company biedt een uitgebreid pakket aan certificering diensten. U kunt een aanvraag indienen voor Halal batch certificering, Halal systeemcertificering, Halal product certificering of een algehele Halal bedrijfscertificering. Alle vormen van Halal certificeringen geven vertrouwen in uw processen, producten en/of diensten en helpt u toegang tot de wereldmarkten te krijgen.

“Halal certificeringen als maatwerk oplossing voor uw organisatie”


Waarom Halal Certificering bij Halal Audit Company?

Halal Audit Company is ruim 20 jaar zowel nationaal als internationaal actief in de Halal industrie. Met onze deskundige medewerkers en ons zeer uitgebreide netwerk kunnen wij onze expertise en ervaring in dit groeiende segment met u delen en samen met u voor zorgen dat “Halal een meerwaarde voor uw bedrijf oplevert”

Wilt u exporteren? En bent u op zoek naar een Halal certificering? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kennen de lokale wet- en regelgeving per land en regio.