Halal certificering

Een certificaat is tegenwoordig heel gebruikelijk. Vaak ontstaat dit vanuit de vraagzijde. De afnemer wil de garantie dat het product of dienst aan de certificatie normering voldoet. Als organisatie heeft u veel voordelen aan een certificering. Zo krijgt u inzicht in de bedrijfsprocessen om deze te optimaliseren, klanten zijn tevreden, zorgt voor een positief imago, medewerkers zijn betrokken, fouten worden tijdig gesignaleerd en geïdentificeerd, zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Een Halal-certificering is een verklaring dat de halal-gecertificeerde onderneming, dienst, grondstof of product heeft voldaan aan de wettelijke vereisten en criteria voor Halal. Wij nemen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de goederen of grondstoffen halal en / of halal-compliant zijn en dus aan alle halal-normen voldoen. Dit omvat het controleren, bewaken, superviseren, inspecteren en auditeren van de halal managementstructuren van de gehele “halal-keten” van grond tot mond.

Zodra aan alle halal-vereisten is voldaan en de halal-controles aanwezig zijn, wordt een halal-certificaat afgegeven. Dit certificaat valideert dat alle goedgekeurde goederen, grondstoffen, procedures en diensten conform de Halal richtlijnen zijn. Klik voor meer informatie over onze Halal certificeringstraject.

Halal Audit Company biedt een uitgebreid pakket aan certificering diensten. U kunt een aanvraag indienen voor een batchcertificering, een systeemcertificering, productcertificering of een algehele bedrijfscertificering. Alle vormen van certificeringen geven vertrouwen in uw producten en/of diensten en helpt u toegang tot de wereldmarkten te krijgen.


Offerte aanvragen