Vertrouwd aan de slag met Halal export

Heeft u een bedrijf in voedingsmiddelen en wilt u hier als Halal exporteur mee aan de slag gaan? Dan is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er een groot aantal voorwaarden zijn om Halal-gecertificeerd te worden. Halal Audit Company is een bedrijf dat u helpt bij het Halal-waardig maken van uw producten. We staan klaar voor het uitvoeren van een audit, maar kunnen u en uw medewerkers ook een training geven op maat. Zo stomen wij uw bedrijf klaar om met de Halal export van voeding aan de slag te gaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, of neem de uitgebreide informatie op onze website goed door.

Halal export voeding

Als u aan de slag wilt gaan als Halal exporteur, dan staan wij klaar om u hierbij te helpen. Naast audits en trainingen zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van advies. We hebben in onze functie van Halal consultant al vele bedrijven geholpen de stap naar het buitenland te zetten. Hier helpen wij u ook graag bij. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om met ons door te nemen hoe wij u kunnen helpen. Als wij u bijvoorbeeld een training geven, dan kunt u er op rekenen dat u helemaal op de hoogte bent van alle voorwaarden waar uw bedrijf en processen aan moeten voldoen om helemaal Halal te zijn.

Meer weten over onze instelling?

Halal Audit Company is een onafhankelijke instelling die certificaten verzorgt voor bedrijven die deze verdienen. Indien u bedrijf deze status nog niet behaald heeft, helpen wij u graag met onze consultancy en trainingen. We nemen het proces van A tot en met Z met u door, zodat u helemaal op de hoogte bent van waar u rekening mee moet houden. We staan u bij om ervoor te zorgen dat u een succesvolle Halal exporteur wordt.