De voedingsmiddelenindustrie kent veel verschillende internationale standaarden, gericht op voedselveiligheid. ISO 22000, BRC, IFS, en FSCC22000, maar ook ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 zijn actuele certificatieschema’s. Hierbij is het de uitdaging om de risicoanalyses zoveel mogelijk op elkaar te laten aansluiten en voldoende aandacht te houden voor de bewustwording in de praktijk.

Halal Audit Company verzorgt ook audits en de begeleiding naar Halal certificatie, geeft voedselveiligheid-en Halaltrainingen en beheert voedselveiligheids-en Halal managementsystemen. Ook voeren wij leveranciersaudits uit op het gebied van voedselveiligheid en Halal.

Halal Audit Company werkt conform nationale en internationale normeringen op het gebied van voedselveiligheids-en Halal.

Specifiek voor Halal werken we conform onderstaande accreditaties

  • GAC – GCC Accreditation Center United Arab Emirates
  • ESMA – Emirates Authority for Standardization and Metrology
  • EIAC – The Emirates International Accreditation Center
  • LPPOM MUI – Majelis Ulama Indonesia – The Halal Accreditation Body of the Republic of Indonesia
  • JAKIM- Department of Islamic Development Malaysia – The governmental Halal Accreditation Body of Malaysia
  • MUIS– Majlis Ugama Islam Singapore

Halal Audit Company heeft verder diverse internationale samenwerkingen en wederzijdse erkenningen met verschillende certificerende instellingen. Afhankelijk van de wensen kunnen wij u bedienen.