Een belangrijk onderdeel van de certificering is een goede kennis van Halal en de voedselveiligheidseisen. Uw medewerkers dienen deze kennis te bezitten en in de praktijk toe te passen. Daarmee Halal binnen uw bedrijf waarborgen. De betrokkenheid van uw medewerkers is dus uitermate belangrijk.

Onze in-company trainingen worden gekenmerkt door een praktijkgerichte aanpak. Ze worden volledig op maat gemaakt en toegespitst op uw eigen specifieke situatie, eventueel in combinatie met een pre-audit.

Wij geven ook trainingen waarbij u zich door middel van open inschrijving kunt aanmelden. Neem voor meer informatie over data, kosten en inhoudelijke informatie over de trainingen contact met ons op. Indien gewenst is het uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken om de details te bespreken.

Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken om de details te bespreken. Wij verzorgen de volgende, op uw organisatie afgestemde trainingen voor u:Voordelen In-company trainingen HAC

    Uw organisatie staat centraal De inhoud is maatwerk Uw managementsysteem maakt onderdeel uit van de training U bepaalt zelf de gewenste plaats en tijdstip