Halal Audit Company is een onafhankelijke inspectie-instelling op het gebied van Halal en voedselveiligheid

Halal Audit Company verleent een uitgebreid pakket aan diensten. Dit varieert van Halal audits, Halal certificeringen, Halal training, Halal research, Consultancy, Halal testing en begeleiding in certificering op andere kwaliteitssystemen.

Wij helpen u onder anderen met het verkrijgen van een Halal keurmerk. We werken voor de gehele voedingsindustrie, van voedselproducenten tot horeca en van distributeurs tot toeleveranciers.

“Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de Halal industrie”

Onze activiteiten zijn erop gericht u te ondersteunen en te begeleiden bij het opzetten, invoeren en onderhouden van een Halalmanagementsysteem. Wij toetsen alle bedrijfsprocessen volgens de nationale en internationaal erkende richtlijnen op het gebied van Halal en voedselveiligheid. Wij beperken ons op voorhand niet alleen op de werkzaamheden in de food-industrie ook wij kennis van de internationale wet-en regelgeving voor de non-food industrie. Hierbij kan gedacht worden aan bancaire producten en/of diensten, cosmetica-industrie en de farmaceutische industrie.

Klik hier voor een overzicht van internationaal erkende Halal normeringen

Met onze deskundige medewerkers en ons zeer uitgebreide netwerk kunnen wij onze expertise en ervaring in dit groeiende segment met u delen en samen met u voor zorgen dat “Halal een meerwaarde voor uw bedrijf oplevert”