Halal Audit Company doet onderzoek op het gebied van Halal voeding en de multiculturele markt in samenwerking met haar partners. Ook kunnen wij haalbaarheidsonderzoeken, keten- en grondstofonderzoeken voor u uit handen nemen.

Halal research aanvragen bij Halal Audit Company

Heeft u een bedrijf dat actief is op het gebied van Halal producten? Dan is het goed om in de gaten te blijven houden dat u zich ook daadwerkelijk aan de Halal voorschriften houdt. Uw klanten vertrouwen er nu eenmaal op dat u hiervoor zorgt. Halal Audit Company kan u hierbij helpen. Wij doen voor u onderzoek op alle gebieden die met Halal voeding te maken hebben. Naast research op Halal gebied kunt u ons ook inschakelen voor haalbaarheidsonderzoeken, keten- en grondstofonderzoeken en meer. U kunt altijd even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over ons Halal research.

Vandaag nog Halal research aanvragen

We raden u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van Halal research. Wij onderzoeken of de voeding die u verkoopt ook daadwerkelijk helemaal Halal is. Mocht dit niet het geval zijn, dan geven wij u advies over hoe u dit toch kunt bereiken. We hebben elders op onze website hier meer informatie over klaarstaan voor u. Met behulp van ons research voor Halal zorgt u er straks voor dat uw bedrijf helemaal klaar is om een Halal certificaat te behalen. Ook deze worden door Halal Audit Company uitgegeven.

Meer weten over ons Halal research

Als u vragen heeft over hoe wij te werk gaan bij het uitvoeren van ons Halal onderzoek, dan neemt u vandaag nog contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We staan klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf straks een Halal certificaat heeft, waarmee uw klanten in een oogopslag zien dat uw bedrijf betrouwbare Halal producten levert. Halal Audit Company is een gerenommeerde instelling die onafhankelijke audits doet, daarnaast ook onafhankelijke certificaten levert. Wij willen graag bijdragen aan nog betere Halal producten voor uw klanten!